The 40-year history:How to correctly eat Peyang Yakisoba.

2.Layover in NRT(English)
この記事は約4分で読めます。

Table of contents

  1. Peyang Yakisoba
  2. What is Peyang Yakisoba??
  3. How to make Peyang yakisoba??
  4. How to get Peyang Yakisoba ??
  5. Do you like Japanese food??
  6. What to do in Narita Airport?

1.Peyang Yakisoba

That photo is Peyang Yakisoba (Japan’s instant fried noodle).Sometimes I crave Yakisoba. You can eat Peyang Yakisoba at the Narita Airport as well.

s_DSC_4224

2.What is Peyang Yakisoba??

Do you know Peyang Yakisoba? Peyang Sauce Yakisoba is instant fried noodle that has been around for 40 years in Japan. Sometimes I eat Peyang Yakisoba. It is really tasty and easy to make. It is available at the Narita Airport.

3.How to make Peyang yakisoba??

Japanese recipe (Please use the translation function.)

   調理方法

  1. フタをあけ、3つの子袋を取り出し、湯出口のつめをもち上げます。
  2. かやくを麺の上にあけ熱湯を注ぎフタをします。
  3. 3分後、容器をしっかり持ち、湯出口よりお湯をすてます。
  4. ソースを麺によく混ぜ合わせ、ふりかけ・スパイスをふりかけて、お召し上がりください。
s_DSC_4230

Step1

s_DSC_4238

フタをあけ、3つの子袋を取り出し、湯出口のつめをもち上げます。

Step2-1

s_DSC_4240

かやくを麺の上にあけ

Step2-2

Hot water about 500ml.

s_DSC_4243

熱湯を注ぎフタをします。

Step3

Wait about 3 minutes.

s_DSC_4246

3分後、容器をしっかり持ち、湯出口よりお湯をすてます。

Step4-1

s_DSC_4250

ソースを麺によく混ぜ合わせ、

Step4-2

s_DSC_4253

ふりかけ・スパイスをふりかけて、お召し上がりください。

4.How to get Peyang Yakisoba ??

5.Do you like Japanese food??

6.What to do in Narita Airport?